Bed and Breakfast in Alsace

Met een b&b in Alsace kan uw vakantie goed van start gaan! Deze Franse streek heeft een zeer divers karakter en ligt dicht bij de grens, waardoor u lange reistijden kan uitsluiten. Alsace is niet alleen de thuisbasis van de Europese hoofdstad Straatsburg: dit gebied heeft nog veel meer te bieden dan dat. Via Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be kan u deze prachtige streek verkennen vanuit het comfort van uw bed and breakfast in Alsace!

U kan van het ongerepte Alsace genieten tijdens een wandeling via het goed uitgedachte wandelnetwerk in de regio. Te voet komt u langs idyllische landschappen, pittoreske dorpjes en indrukwekkende monumenten, zoals de Notre-Dame-kathedraal. Dit historische monument staat bekend om haar kleurrijke glas-in-loodramen en is zeker een bezoekje waard! Reist u wat verder door in Alsace, dan komt u de Route des Vins d’Alsace tegen. Hier kan u genieten van een heerlijk glaasje wijn. Deze wereldbekende wijnroute maakt het u makkelijk om verschillende wijnboeren te bezoeken en tegelijkertijd de prachtige natuur van de regio te bewonderen.

De mogelijkheden voor uw bed and breakfast in Alsace

Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be dragen we veel zorg voor de kwaliteit van uw vakantie. Daarom hebben wij een selectie samengesteld van de b&b’s die voldoen aan onze strenge normen. Enkel de chambres d’hôtes die aan een bepaald niveau qua comfort en kwaliteit voldoen, komen in ons aanbod terecht. Om uw vakantie nog aangenamer te maken, zorgen wij voor een direct contact tussen u en de verhuurder van de accommodatie, zodat u bij eventuele vragen zowel bij hem als bij ons team terechtkan. Daarnaast bieden we u vele verschillende opties voor uw verblijf in een b&b in Alsace of een andere Franse regio. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment van verschillende soorten chambres d’hôtes:

Kindvriendelijke b&b’s

Bed and breakfast met zwembad

Chambre d’hôtes met petit déjeuner

B&b’s met wifi

Bed and breakfast in Lorraine

Geniet vanuit uw b&b in Alsace!

Klaar om te genieten van een ontspannende vakantie? Neem dan een kijkje onderaan deze pagina en ontdek onze b&b’s in Alsace! Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be kan ieder reisgezelschap een bed and breakfast vinden die past bij hun wensen!

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!