Bed and Breakfast in Auvergne

Verken het prachtige Auvergne via een chambre d’hôtes van Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be! Deze streek, die bekendstaat om haar mooie natuurlandschappen, is het ideale toevluchtsoord voor fietsers en wandelaars, maar ook voor andere sportievelingen. Dat is echter niet alles: ook cultuurliefhebbers kunnen hier terecht voor een geslaagde vakantie. Wij bieden u een selectie van kwalitatieve b&b’s in Auvergne en andere regio’s doorheen heel Frankrijk.

Eén van de bezienswaardigheden die zeker de moeite van een bezoekje waard is, is het Parc Naturel Régional du Livradois-Forez. Dit natuurpark is geliefd door de verschillende flora en fauna die er aanwezig zijn. De hoofdstad van Auvergne, Clermont-Ferrand, is ook een must-see. Binnen de historische stadsmuren kan u de Notre-Dame-du-Port basiliek bezoeken, die niet zomaar een plekje op de Werelderfgoedlijst heeft veroverd. Voor een unieke ervaring kan u langs Le Puy-en-Velay passeren, een stadje waar u verschillende slapende vulkanen kan bezichtigen. Kort gezegd: in Auvergne beleeft u een vakantie om nooit meer te vergeten!

Uw mogelijkheden voor een b&b in Auvergne

Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be hechten we zeer veel waarde aan de kwaliteit van uw vakantie. Om deze te kunnen garanderen onderwerpen we iedere b&b in ons aanbod aan strenge normen waaraan ze moeten voldoen alvorens ze op onze website worden opgenomen. Daarnaast zorgen we ook altijd voor een direct contact tussen u en de verhuurder van de chambre d’hôtes. Met eventuele vragen kan u dan zowel bij hem als bij ons team terecht. Hieronder vindt u enkele van onze opties voor uw vakantie in Auvergne of andere Franse regio’s:

Kindvriendelijke b&b’s

Chambres d’hôtes met zwembad

Bed and breakfast met wifi

B&b’s in Bourgogne

Bed and breakfast met petit déjeuner

Vind de perfecte b&b in Auvergne!

Droomt u weg bij het idee van een ontspannende vakantie? Kijk dan onderaan deze pagina om een greep uit ons aanbod van b&b’s in Auvergne te bekijken! Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be kan ieder reisgezelschap hun ideale chambre d’hôtes vinden!

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!