Bed and Breakfast in Champagne-Ardenne

Zet uw vakantie goed in en boek een chambre d’hôtes in Champagne! Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be selecteert voor u de meest kwalitatieve chambres d’hôtes in de regio zodat u optimaal van uw vakantie kan genieten.

Een chambre d’hôtes in Champagne is het ideale vertrekpunt om de streek te verkennen. Deze Franse regio heeft veel meer te bieden dan enkel de bekende champagne wijnen. De stad Reims is bijvoorbeeld een echte aanrader. Maar liefst vier van de gebouwen in Reims hebben een plekje op de Unesco werelderfgoedlijst veroverd: Musée Saint-Remi, Palais du Tau, Basilique Saint-Remi en de Cathédrale Notre-Dame.

Bent u een natuurliefhebber? Dan kan u tijdens uw verblijf in een chambre d’hôte in Champagne genieten van prachtige wandelingen doorheen het landschap van de Champagnestreek. Breng zeker eens een bezoekje aan de Faux de Verzy, een bos vol kronkels beuken die een sprookjesachtige sfeer scheppen. Ook de gemeente Oeuilly met haar bekende ‘village fleuri’ is indrukwekkend om te zien dankzij het groot aantal bloembakken dat iedere gevel siert.

Uw opties voor uw vakantie

Een goed verzorgde bed and breakfast in de Champagnestreek zorgt voor een goed begin van uw vakantie. Daarom selecteren we bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be voor u b&b’s van hoogstaande kwaliteit in verschillende Franse regio’s. We gaan zelfs nog een stap verder en brengen u rechtstreeks in contact met de verhuurder van de bed and breakfast, zodat u voor eventuele vragen een vast contactpersoon heeft. Het team van Chambres d’Hôtes in Frankrijkb.be staat natuurlijk ook altijd voor u klaar. Opdat ieder reisgezelschap bij ons hun ideale verblijf kan vinden, bieden we u verschillende opties als het gaat om uw vakantie. Zo kan u bij ons terecht voor o.a.:

B&b’s met zwembad

Chambres d’hôtes met petit déjeuner

B&b’s met wifi

Kindvriendelijke bed and breakfast

Vind uw ideale bed and breakfast in Champagne!

De kwalitatieve bed and breakfast in Champagne die bij u past vindt u hier! Vanuit uw b&b kan u genieten van deze prachtige Franse streek. Zo beleeft u een vakantie die u niet snel zal vergeten. Neem zeker eens een kijkje onderaan deze pagina, waar u enkele b&b’s kan zien die wij u aanbieden.

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!