Bed and Breakfast in Languedoc-Roussillon (Occitanie)

Vanuit een chambre d’hôtes in Languedoc-Roussillon kan u deze indrukwekkende Franse streek het beste ontdekken! Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be bieden we u daarom een kwalitatieve selectie aan van b&b’s in Languedoc-Roussillon en nog vele andere doorheen heel Frankrijk. De streek staat bekend om haar grote aanbod aan voortreffelijke wijnen en haar rijke geschiedenis. U hoeft zich hier nooit te vervelen dankzij het afwisselende landschap, de interessante cultuur en het grote aanbod aan verschillende activiteiten.

Als u graag rustig de omgeving wil verkennen, dan kan u dit doen met Le Petit Train Jaune. Deze ludieke trein rijdt door de meest schitterende landschappen die volledig ongerept zijn. Met andere woorden: een fantastische manier om kennis te maken met het prachtige Languedoc-Roussillon. Zin in avontuur? Dan is een bezoekje aan de Gorges de la Fou een echte aanrader! U kan deze smalle bergkloof bewandelen, wat prachtige uitzichten oplevert. Op sommige plekken is de kloof nog geen meter breed, wat zorgt voor een unieke tocht om nooit te vergeten! Ook aan cultuur is er in Languedoc-Roussillon geen gebrek. Breng bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de abdij van Conques. Dit monument heeft een plaatsje veroverd op de UNESCO Werelderfgoedlijst dankzij zijn complexe versieringen.

OPTIMAAL GENIETEN VANUIT UW B&B IN LANGUEDOC-ROUSSILLON

U vindt op de website van Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be een selectie aan b&b’s in Languedoc-Roussillon en andere regio’s doorheen heel Frankrijk. Wij verkiezen kwaliteit steeds boven kwantiteit en onderwerpen de chambres d’hôtes in ons aanbod dan ook aan strenge kwaliteitsnormen. Daarnaast zorgen we er steeds voor dat er een direct contact is tussen u en de verhuurder van uw accommodatie. Hierdoor kan u bij vragen zowel bij hem terecht als bij ons team. Hieronder kan u een greep uit ons aanbod aan verschillende soorten b&b’s in Frankrijk zien:

Kindvriendelijke chambres d’hôtes

B&b’s met zwembad

Chambre d’hôte met wifi

B&b’s in de Provence

Bed and breakfast met petit déjeuner

Vind uw perfecte b&b in Languedoc-Roussillon!

Ieder reisgezelschap kan bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be hun ideale bed & breakfast vinden! Neem zeker een kijkje onderaan deze pagina. Daar vindt u namelijk enkele voorstellen van chambres d’hôtes in Languedoc-Roussillon uit ons aanbod!

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!