Bed and Breakfast in Lorraine

Een chambre d’hôtes in Lorraine

Een ontspannend verblijf in een b&b in Lorraine, wie wil dat nu niet? Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be vindt u een kwalitatief aanbod aan verschillende soorten b&b’s in deze regio! Hier kan u genieten van de ongerepte Franse natuur. In het Regionale Natuurpark van Lorraine kan u op een van de uitkijkposten genieten van het uitgestrekte uitzicht, dat u nog lang bij zal blijven.

Brengt u een bezoekje aan de stad Vittel, dan kan u de typische architectuur van de 18e eeuw bewonderen, inclusief ren- en golfbaan. U kan er ook een verkwikkende spa bezoeken om uit te rusten na het verkennen van de streek. Daarnaast kan u gaan wandelen op de Bergkamroute, waar u het uitzicht van het Vogezengebergte in u op kan nemen. Voor een luxueus uitje kan u Baccarat bezoeken. Hier komt u een wereldberoemde kristalfabriek tegen, waarvan de producten tentoon worden gesteld in het bijhorende museum. 

Genieten vanuit uw b&b in Lorraine 

De kwaliteit van uw vakantie is voor ons het belangrijkste. Daarom stellen we bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be strenge kwaliteitsnormen, waaraan de chambres d’hôtes moeten voldoen alvorens we ze aanbieden. Zo kan u optimaal genieten in de b&b’s in ons aanbod! We zorgen altijd voor een direct contact tussen u en de verhuurder van de bed and breakfast zodat u een vast aanspreekpunt op locatie heeft voor eventuele vragen. Natuurlijk staan wij ook altijd voor u klaar! Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod:

Chambres d’hôtes met petit déjeuner 

Bed and breakfast in Picardië

B&b’s met zwembad

Kindvriendelijke bed and breakfast

Chambres d’hôtes met wifi

Vind uw ideale bed and breakfast in Lorraine!

Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be kan ieder reisgezelschap de ideale bed and breakfast in Lorraine vinden! Neem een kijkje onderaan deze pagina om enkele suggesties te bekijken van b&b’s in deze regio en maak u klaar om te genieten van een welverdiende vakantie!

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!