Bed and Breakfast in Picardie

Een chambre d’hôtes in Picardië

Wegdromen bij prachtige natuurlandschappen? Het kan! Vind uw perfecte b&b in Picardië in het aanbod van Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be! Wij zorgen dat u kan genieten van de vele bezienswaardigheden die de streek te bieden heeft. Kiest u voor een bed and breakfast in Picardië, dan is het zeker aan te raden om langs het Kasteel van Chantilly te gaan. Hier kan u de geschiedenis van de streek ontdekken en genieten van de kunstwerken die u in het kasteel tegenkomt.

Nog een must-see is Laon, de stad van Kunst en Geschiedenis. Hier vindt u meer dan tachtig historische monumenten terug, dus hoeft u zich zeker niet te vervelen! Deze stad heeft dankzij haar gotische kathedraal, middeleeuwse straatjes en vele bezienswaardigheden veel harten veroverd, waaronder die van de schrijver Victor Hugo. Ook natuurliefhebbers kunnen in Picardië terecht dankzij het grote aanbod aan verschillende landschappen in de regio. Ga zeker eens langs de drijvende groentetuinen van Amiens, u zal uw ogen uitkijken!

Verschillende soorten b&b’s in Picardië

Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be willen we graag voor ieder reisgezelschap een geschikte bed and breakfast voorzien. Daarom hebben we een divers aanbod samengesteld van verschillende b&b’s, die allemaal voldoen aan strenge kwaliteitseisen. U wordt door ons altijd rechtstreeks in contact gebracht met de verhuurder van uw verblijf, zodat hij eventuele vragen kan beantwoorden. Natuurlijk kan u hiervoor ook altijd bij ons team terecht! Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod:

  • B&b’s met wifi
  • Kindvriendelijke chambres d’hôtes
  • B&b’s in Pays de la Loire
  • Chambre d’hôtes met petit déjeuner
  • B&b’s met zwembad

Geniet vanuit uw bed and breakfast in Picardië!

In het aanbod van Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be vindt u verschillende b&b’s in Picardië, zodat ieder reisgezelschap het ideale verblijf kan vinden! Klaar om te genieten van de Franse zon? Neem dan eens een kijkje onderaan deze pagina, waar u enkele suggesties uit ons assortiment terugvindt!

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!