B&B bij belgen in Zuid-Frankrijk

Bent u op zoek naar een B&B bij Belgen in Zuid-Frankrijk? Bij Chambres d’Hôtes in  Frankrijk.be hebben wij een uitgebreid aanbod aan prachtige B&B’s om te genieten van een ontspannende vakantie in het zuiden van Frankrijk. 

Al onze B&B’s zijn onderworpen aan een strenge selectie waardoor u zonder stress op  vakantie kan vertrekken.

Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be gaan we enkel voor de beste kwaliteit! Via onze filters op de website kan u gemakkelijk op zoek naar de B&B die aan al uw wensen voldoet. U kan filteren op basis van het aantal kamers, de regio en het ontbijt. In een mum van tijd heeft u uw droomvakantie geboekt!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze b&b’s bij Belgen in Zuid-Frankrijk? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder!

Genieten aan de Middellandse Zee voor elk gezelschap.

Vanuit uw B&B bij Belgen in Zuid-Frankrijk kan u allerlei uitstappen maken om de mooie regio te verkennen. Dankzij de prachtige bezienswaardigheden en het aangename klimaat is het zuiden van Frankrijk erg geliefd onder vele vakantiegangers.

Zowel de natuur-en cultuurliefhebbers als de zonnekloppers en strandgangers komen aan hun trekken. Deze streek is voor elk gezelschap de ideale keuze. Niemand zal zich vervelen in zijn B&B bij Belgen in Zuid-Frankrijk.

Het zuiden van Frankrijk staat bekend om zijn 2 populaire kuststreken aan de Middellandse Zee, namelijk de Côte Vermeille en de Côte d’Azur. De eerste is bekend om de vissershavens met charmante restaurants en de intieme baaien met steile rotsen. De mondaine Côte d’Azur wordt daarentegen gekenmerkt door chique jachthavens, palmbomen en luxueuze boulevards en winkels.

Lokale tips van Belgische eigenaren 

Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be kan u rechtstreeks en in uw eigen taal contact opnemen met de Belgische eigenaren van de B&B. U krijgt dus een rechtstreeks aanspreekpunt waarbij u terecht kan met al uw vragen. Zo kan u zonder zorgen op reis vertrekken. Daarnaast zijn de eigenaren bekend met de regio en kunnen ze u en uw gezelschap tips geven over bezienswaardigheden en lekkere restaurantjes.

Contacteer ons om te genieten in een b&b bij Belgen in Zuid-Frankrijk

Bent u geïnteresseerd om een b&b bij Belgen in Zuid-Frankrijk te huren? Contacteer ons  dan voor meer informatie via support@chambresdhotes-in-frankrijk.be of via het telefoonnummer +32 56 89 15 80.

Wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijke vakantie beleeft in een van onze b&b’s.

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!