Chambre d’hôtes in Frankrijk vinden

Een chambre d’hôtes in Frankrijk vinden

Wanneer u op zoek bent naar een chambre d’hôtes in Frankrijk, is een rechtstreeks contact met de verhuurder belangrijk. Zo leert u hem al kennen en krijgt u informatie van een persoon die veel over de streek weet. Hierdoor komt u misschien op plaatsen waar u anders nooit zou komen. Bovendien maakt deze eerste indruk ook dat u stressloos naar uw bestemming kan vertrekken.

Chambres d’Hotes in Frankrijk werkt dus niet met tussenpersonen wat het contact tussen u en de verhuurder alleen maar sneller en duidelijker maakt. Daarbij rekenen wij geen extra commissie door aan de boeker. Dit zorgt ervoor dat de prijs voor een Chambre d’hôtes zeer aantrekkelijk wordt. Tot slot kan u er op rekenen dat u ondersteund wordt bij vragen of problemen. U kan ons namelijk steeds via de website bereiken indien u dat nodig vindt! 

Streken in Frankrijk verkennen vanuit uw chambre d’hôtes 

Een bed en breakfast is ideaal om de verschillende streken in Frankrijk te gaan verkennen. We bieden dan ook kamers aan van Noord-Frankrijk tot Zuid-Frankrijk. Zo zijn er chambres d’hôtes in Bretagne waar u bijvoorbeeld Belle-Île oftewel “mooi eiland” kan gaan bezoeken. Een eiland dat zijn naam niet gestolen heeft dankzij de mooie witte zandstranden en kliffen.

Maar ook in Nord-Pas-De-Calais kan u verblijven in één van onze b&b’s. Hier kunt u verschillende belforten gaan bekijken of gewoon genieten in een rustig dorpje. Buiten Bretagne en Nord-Pas-De-Calais bieden we dus nog kamers aan: 

Chambres d’hôtes aan de Côte d’Azur

Chambres d’hôtes in de Provence

Chambres d’hôtes in Normandie

Chambres d’hôtes in Bourgogne

Chambres d’hôtes in Auvergne

Bent u benieuwd waar in Frankrijk we nog kamers aanbieden? Bekijk dan zeker onze website!

Logeren bij Belgen in Frankrijk 

Bij Chambres d’hôtes in Frankrijk werken we ook met Belgische verhuurders. Dat doen we omdat Belgen als echte vakantiegangers weten wat huurders willen. Daarom is de kwaliteit van de bed en breakfasts ook wenselijk. Daarbij selecteren we de kamers die we aanbieden nauwkeurig.

We bieden kindvriendelijke chambre d’hôtes aan zijn zodat u met heel het gezin gezellig op reis kunt. Verder is er ook de mogelijkheid om een kamer te boeken waar wifi connectie beschikbaar is, een zwembad, of beide natuurlijk. Of u nu een actieve vakantie wilt met veel wandel- en/of fietsplezier of een lekkere luie vakantie waar u rustig aan het zwembad ligt terwijl u een boek leest. 

Iedereen kan zich op zijn eigen manier amuseren in een chambre d’hôtes in Frankrijk. De kwaliteit van de verschillende b&b’s in het assortiment vallen allemaal binnen dezelfde categorie. We willen de huurder dan ook garanderen dat ze een topvakantie boeken.

Kijk tussen de aanbiedingen en vindt uw ideale chambre d’hôtes!

Bij Chambres d’hôtes in Frankrijk kan u rekenen op een topvakantie. Bezoek zeker eens onze website om foto’s te bekijken en verdere informatie over de verschillende kamers en faciliteiten te krijgen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via support@chambresdhotes-in-frankrijk.be of bel ons op het nummer +32 56 89 15 80.

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!