Een b&b in de champagnestreek bij Belgen

Fan van de Champagnestreek Laat u tijdens uw volgende vakantie eens echt verwennen in een b&b in de Champagnestreek bij Belgen. Dankzij de bekende Champagne wijnen en de vele prachtige bezienswaardigheden is de champagnestreek erg geliefd onder vele vakantiegangers. De Belgen waarmee wij samenwerken zullen u de mooiste plekjes kunnen tonen die voor de meeste toeristen verborgen zullen blijven.

Heeft u vragen over ons aanbod aan b&b’s in de Champagnestreek of over een ander onderwerp? Contacteer ons dan gerust via onze contactpagina! Wij helpen u graag verder. 

Stel uw verblijf in Frankrijk zelf samen 

Natuurlijk gaat ons aanbod verder dan een b&b in de champagnestreek bij Belgen. Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be geloven we dat voor iedereen een perfecte vakantie moet kunnen worden gevonden. Daarom hebben we ook een ruim assortiment aan b&b’s ter beschikking. Hieronder vindt u een kleine greep uit ons aanbod:

  • Chambres d’hôtes met zwembad
  • Chambres d’hôtes met wifi
  • Chambres d’hôtes in de Provence
  • Chambres d’hôtes in Auvergne

Ons volledige aanbod kan u ontdekken op onze website, waar u telkens meer informatie vindt over de verschillende thema’s.

Belgen in de Champagnestreek 

Wij werken samen met Belgische verhuurders van chambres d’hôtes. Dit biedt verschillende voordelen, zoals het feit dat er geen sprake is van een taalbarrière. Ook wordt u altijd in direct contact gebracht met de eigenaar van de bed en breakfast waarin u verblijft. Zo heeft u telkens een vast aanspreekpunt waar u terecht kan voor uw vragen.

Alle b&b’s uit ons assortiment zijn aan een strenge controle onderworpen, waardoor u verzekerd kan zijn van de kwaliteit. U kan dus zonder stress op vakantie vertrekken naar uw b&b in de champagnestreek bij Belgen: elk van onze chambres d’hôtes zijn van goede kwaliteit.

Boek nu uw b&b!

Wilt u graag verblijven in een b&b in de champagnestreek bij Belgen? Boek dan nu uw verblijf via onze website! Indien u vragen heeft over het boekingsproces of over een ander onderwerp, kan u ons altijd contacteren via support@chambresdhotes-in-frankrijk.be of via het telefoonnummer +32 56 89 15 80. We helpen u graag verder!

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!