Een b&b in Frankrijk bij Belgen

Als u graag een b&b in Frankrijk bij Belgen wilt boeken, dan bent u bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be aan het juiste adres! Als u bij ons uw verblijf in een bed en breakfast in Frankrijk boekt, brengen wij u altijd rechtstreeks in contact met de Belgische verhuurder. Er is dus geen sprake van tussenpersonen of omslachtige procedures. U heeft altijd een rechtstreeks aanspreekpunt waarbij u terecht kan met uw vragen.

Natuurlijk staan wij zelf ook altijd klaar om u te helpen uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken en kan u steeds terecht bij onze helpdesk. Het voordeel van het directe contact met uw Belgische verhuurder is dat hij veel van de regio afweet waarin u verblijft. Hierdoor kan hij u minder bekende, maar even indrukwekkende bezienswaardigheden aanraden die de gemiddelde vakantieganger niet op zichzelf zal ontdekken. Dit helpt u om uw vakantie onvergetelijk te maken. 

Heeft u vragen over ons aanbod aan b&b’s? Neem dan gerust contact met ons op via de contactpagina. We helpen u graag verder! 

Bij Belgen op vakantie in Frankrijk 

Wij bieden u graag een b&b in Frankrijk bij Belgen aan en werken daarom samen met Belgische verhuurders. Zij weten namelijk als geen ander wat de Belgische vakantiegangers graag willen beleven tijdens hun verblijf. Natuurlijk is het ook een groot voordeel dat deze verhuurders Nederlands spreken, waardoor er van een taalbarrière tussen u en de verhuurder geen sprake zal zijn.

Bij Chambres d’Hôtes in Frankrijk.be wordt er enorm veel belang gehecht aan kwaliteit. We zoeken daarom niet alleen naar een b&b in Frankrijk bij Belgen waar u kan verblijven, maar we onderwerpen elke bed en breakfast ook aan strenge kwaliteitseisen. Ons assortiment is dan ook een selectie van de beste chambres d’hôtes die u in Frankrijk zal vinden. 

Stel uw eigen vakantie samen 

Niet iedereen vult het begrip ‘droomvakantie’ hetzelfde in. De een wilt graag heel de dag op avontuur om de meest fantastische monumenten en belevenissen te ontdekken, de ander blijft graag bij het zwembad liggen om een boek te lezen. Wij vinden het belangrijk dat u uw eigen vakantie kan samenstellen zoals u dat zelf wilt. Daarom bieden we u een ruim aanbod van verschillende faciliteiten die in de b&b’s worden aangeboden. Zo bieden we o.a. de volgende mogelijkheden aan:

Chambres d’hôtes met zwembad 

Op vakantie in Frankrijk met uw huisdier

Kindvriendelijke b&b’s in Frankrijk

B&b’s met wifi

B&b’s met petit déjeuner

Door zelf te kiezen over welke faciliteiten u graag beschikt, willen we uw vakantie zo aangenaam mogelijk maken. Natuurlijk kan u ook kiezen in welk gebied in Frankrijk u het liefst verblijft. Zo bieden we verschillende kamers aan in de Provence, Bretagne, Normandië en nog vele andere regio’s!

Op onze website kan u telkens informatie vinden over de b&b’s in Frankrijk bij Belgen die wij u aanbieden.

Bent u klaar voor uw vakantie in uw b&b in Frankrijk?

Als u klaar bent om te genieten in een b&b in Frankrijk bij Belgen, wacht dan niet langer en boek nu uw droomvakantie! Indien u vragen heeft die u graag met ons wilt bespreken, aarzel dan niet om ons te contacteren. Dit kan u doen via support@chambresdhotes-in-frankrijk.be of via het telefoonnummer +32 56 89 15 80. Wij helpen u graag verder!

Ontvang prachtige aanbiedingen
Ontvang prachtige aanbiedingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!